Ergonomische muismatten

Wanneer je regelmatig en langdurig achter je pc of laptop zit, maak je nagenoeg continu verschillende polsbewegingen. Het is dan ook niet zonder reden dat veel mensen na verloop van tijd RSI klachten ontwikkelen. Om deze problemen te voorkomen, kun je heel eenvoudig gebruikmaken van een ergonomische muismat. Deze muismat met polssteun biedt je pols een effectieve ondersteuning waardoor je probleemloos door kunt blijven werken. We hebben een ruime en voordelige keuze aan ergonomische muismatten voor je samengesteld. Neem op je gemak een kijkje in ons assortiment en kies de muismat die het beste bij jouw computerstijl past.

Optimale polsondersteuning door een ergonomische muismat

Vaak krijg je pas in de gaten dat je je pols tijdens computergebruik overbelast wanneer het te laat is. RSI problematiek is daardoor eerder regel dan uitzondering. Dit zijn bijzonder vervelende klachten. Deze kunnen niet alleen pijnlijk zijn, maar ze beletten je daarnaast om door te gaan waar je mee bezig was. Vooral wanneer je voor je werk veel achter de computer of laptop zit kan dit bijzonder frustrerend zijn. Een muismat met polssteun biedt je dan de ideale oplossing. De ergonomische muismat geeft namelijk een optimale polsondersteuning. Dit komt doordat er een polssteun is geïntegreerd in de ergonomische muismat. Hierin bestaan verschillende varianten die zijn afgestemd op de diversiteit aan gebruikers en computerstijlen. Zo heeft Muismat.com bijvoorbeeld de ergonomische muismat in huis met flexibele siliconenvulling. Ook ontbreekt de muismat met polssteun van memory foam niet. Memory foam heeft de eigenschap zich aan te passen aan je pols. Daarnaast hebben we nog tal van muismatten met andere polssteunsoorten in het assortiment. Stuk voor stuk vervaardigd door kwaliteitsmerken zoals Kensington, Hama, Fellowes, Tracer, Logilink en Gembird.

Ergonomische muismat kopen voorkomt drukpunten

Een kwalitatief hoogstaande muismat met polssteun biedt niet alleen de optimale ondersteuning aan je pols, maar weet ook drukpunten te voorkomen. Wat houdt dat in? Voorkomen is ook in dit geval beter dan genezen. Mensen die weten welke RSI (Repetitive Strain Injury) klachten en pijnen er bij een muishand komen kijken zullen dit ongetwijfeld beamen. Zo kunnen de drukpunten in je pols verhogen bij overmatige belasting tijdens het gebruik van computer of laptop. Hoewel de klachten hiervan variëren, zijn tintelingen, zweethanden, branderige pijnen, temperatuur- en kleurverschillen tussen beide handen veel gehoorde verschijnselen. Dat klinkt vrij ernstig en dat kan het ook zeker zijn. Soms duurt het maanden voordat de klachten afnemen bij behandeling. Daarom is de keuze voor een ergonomische muismat zo ontzettend belangrijk. Bij Muismat.com zijn veel ergonomische muismatten verkrijgbaar die erop zijn gericht om deze drukpuntenproblematiek te voorkomen. Zowel de muismat met polssteun van Logilink als de ergonomische muismat van Kensington zijn hier goede voorbeelden van, deze zijn dan ook populair.

Diversiteit van onze ergonomische muismat

Gebruiksstijlen- en voorkeuren verschillen en daarom kun je bij Muismat.com terecht voor een veelheid aan materiaalsoorten, kleuren, groottes en specifieke eigenschappen van de ergonomische muismat. Ook wanneer je kind regelmatig spelletjes speelt achter de computer of laptop is het verstandig een ergonomische muismat of gaming muismat aan te schaffen. Hun polsjes zijn nog in de groei en daarmee wil je natuurlijk geen enkel risico lopen. Qua materiaalsoorten hebben we de ergonomische muismat van synthetisch materiaal, kunststof en stof in huis. Aan jou de keus. Nemen we bijvoorbeeld de ergonomische muismat van het merk Kensington, dan kun je deze in zowel stoffen variant als in synthetisch materiaal bestellen. Hoewel de materiaal- en kleursoorten verschillen, geldt dit doorgaans niet voor de unieke kwaliteiten van deze muismat met polssteun. Naast de optimale polsondersteuning en de voorkoming van drukpunten hebben deze muismatten vaak een antislip aan de onderzijde, zijn ze antistatisch en kennen ze een extra groot werkoppervlak. Sommige varianten zijn hierbij zelfs in hoogte verstelbaar. Veel van deze eigenschappen vind je terug in andere ergonomische muismatten.

Geschikt voor alle muistypes

Bij Muismat.com kun je op onze site eenvoudig filteren en zoeken op de ergonomische muis die bij jou en je gebruiksstijl past. Zo is je uiteindelijke keuze voor de muismat met polssteun namelijk ook afhankelijk van welk type muis je gebruikt. Er zijn bijvoorbeeld kogelmuizen, optische muizen en ook lasermuizen. Zodra je op een ergonomische muismat klikt, ontvouwt zich een gedetailleerd overzicht met alle informatie over de muismat in kwestie. Je leest hier voor welke muistypes de muismat met polssteun allemaal geschikt is. Daarnaast staat er informatie over de materiaalsoort, de vulling van de polssteun, de kleur, het merk en welke afmetingen de ergonomische muismat heeft. Bovendien staan hier alle specifieke eigenschappen vermeld. Zo is het kiezen van de juiste muismat met polssteun heel eenvoudig. Hierdoor kun je niet alleen snel, maar vooral onbezorgd achter je computer of laptop gaan zitten zonder dat je op een bepaald moment last krijgt van RSI klachten.

Vragen en advies

Voor iedere gebruiker en voor iedere gebruikersstijl is een bijpassende muismat met polssteun te vinden. Hierbij benadrukken we nog maar eens dat een goede ergonomische houding van cruciaal belang is voor je welzijn. Je voorkomt er onder meer RSI klachten mee en dat wil iedereen toch. Wil je zo snel mogelijk profiteren van de voordelen van je ergonomische muismat? Aarzel niet en bestel vandaag nog jouw ergonomische muismat bij Muismat.com. Wanneer je deze voor 22.00 uur bestelt, dan krijg je de muismat morgen al thuisbezorgd. Wanneer je twijfelt over welke ergonomische muismat het beste bij je past, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen je graag bij het vinden van een geschikte gaming muismat. Bel ons op 043-7820543 of neem contact op met onze klantenservice via het contact formulier.

Klantenbeoordelingen

  Voor 22u besteld, morgen in huis.  Vanaf €50,- gratis verzonden.  Niet goed? Geld terug! 9,5
Prima "Ruime keus! Makkelijk online bestellen! De producten worden op tijd geleverd!" 9,3
Uitstekend "Goede service. Duidelijkheid omtrent bezorging. Goede prijs-kwaliteitsverhouding." 9,6
  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links