Polssteunen

Ken je dat? Je zit lang achter de computer en opeens zo’n stekende pijn in je pols. Urenlang met je arm op het bureau steunen, dat zit niet echt comfortabel. Toch zijn er veel mensen die, bijvoorbeeld voor hun werk, heel wat uurtjes vertoeven achter de computer. Bij klachten aan hand en pols kan de polssteun uitkomst bieden. Op onze website vind je allerlei varianten en kleuren. Zo zit er altijd wel een polssteun bij die bij jouw wensen past.

Voordelen van de polssteun

Maar waarom is het eigenlijk aan te raden om een polssteun aan te schaffen? Af en toe pijntjes door langdurig in dezelfde houding zitten, dat is toch normaal? Dat hoort toch ook een beetje bij het werk? Ongemakken op het werk zijn helemaal niet nodig, verlagen dikwijls het werktempo en zorgen voor meer ziekmeldingen. Ook bestaat er de kans dat er chronische pijn ontstaat, waardoor het werk stil kan komen te liggen. Om dit te voorkomen is de polssteun de ideale oplossing. Hiermee ondervind je meer comfort en wordt de ondersteunende functie van de pols deels vervangen door de polssteun. Dit geeft een hoop verlichting en zal op langere termijn zorgen voor een hoger werktempo, simpelweg omdat je kwalen verdwijnen. Tevens voorkomt het gebruik van de polssteun ziektes als RSI. Ook voor gamers is de polssteun aan te raden. Je kunt uren bezig blijven terwijl je polsen en armen door de polssteun toch continu in een natuurlijke houding blijven en daardoor niet vermoeid raken.

Hoe gaat het in zijn werk?

Wil je een polssteun kopen, maar heb je eigenlijk geen idee hoe deze zijn werk verricht? Wij zetten het graag voor je op een rijtje. Allereerst zorgen de polssteunen uit onze collectie ervoor dat je pols in een natuurlijke houding blijft, iets dat hoort bij een ergonomische werkplek. Je hebt verschillende varianten, zoals de polssteun gel of de polssteun siliconen. De gel variant voelt vooral erg comfortabel aan en vormt zich naar de pols. De siliconen variant is heel simpel te reinigen en biedt een koele ondersteuning aan de pols. Stuk voor stuk hebben ze een zachte verhoging die de pols dwingt een natuurlijke houding aan te nemen. Zo zijn de bloedvaten vrij van verdrukking en blijven de spieren recht. Het is aan te raden om een polssteun ook te gebruiken als je even pauze neemt. Leg je polsen gewoon rustig in de steunen, daar hebben je armen profijt van.

Voordelen van een ergonomische werkplek

Veel mensen in Nederland nemen de adviezen over een zogenoemde ergonomische werkplek maar met een korreltje zout. Ze hebben immers nog nooit ergens last van gehad en vinden het allemaal maar veel werk en betutteling. Wij hopen je toch te kunnen overtuigen dat je gezondheid een paar stappen vooruit gaat door het gebruik van ergonomische producten, zoals bijvoorbeeld de polssteun. Allereerst is uit onderzoek gebleken dat bij bedrijven waar er niet ergonomisch gewerkt wordt een hoger percentage ziekmeldingen is. Ook ligt het werktempo aanzienlijk lager. Dit kunnen we verklaren doordat je lichaam een stapje terug doet, zodra het overbelasting gaat voelen. Je wordt slomer en vermoeider, pakt sneller griepjes op en zit gewoon niet helemaal lekker in je vel. Ook klachten aan de pols, armen, vingers en schouders moeten niet licht opgevat worden. Dit kan voor chronische pijnen zorgen. Om dit te voorkomen is het altijd aan te raden om ergonomisch te werken.

Een polssteun voor thuis

Tegenwoordig heeft bijna elk gezin wel minimaal een computer of laptop in huis. Ze gebruiken dit voor werk, school of recreatieve bezigheden. Je zal je vaak verbazen hoe veel uren je doorbrengt achter de pc. Bij het veelvuldig gebruiken van de muis of het toetsenbord is een polssteun aan te raden. Je zit immers in een verkrampte, onnatuurlijke houding achter een computer en dat kan geen kwaad voor eventjes. Maar bij langer gebruik kan het veel klachten opleveren aan de schouders, pols en soms zelfs de vingers. In extreme gevallen kan zelfs RSI optreden, ook wel muisarm genoemd. Ook voor de jongeren in huis die misschien heel veel games spelen, kan dit een gevaar opleveren. Als de bloedvaten in verdrukking komen door een verkeerde houding kan dit veel klachten geven. Dat wil je natuurlijk niet. Je polsen gebruik je de hele dag en daar moet je dan ook echt zuinig op zijn. Met een polssteun zijn die klachten vrijwel verleden tijd. Mensen voelen al verschil na slechts enkele dagen gebruik te hebben gemaakt van een polssteun.

Waar moet je op letten bij het kopen van een polssteun?

Vooral als je veel tijd achter de computer doorbrengt is een polssteun het ideale product om mee te beginnen. Binnen de kortste keren zal je al verschil moeten merken. Bij het kopen van een polssteun is het belangrijk om op meerdere dingen te letten. Allereerst welk materiaal je graag wil. Moet het bijvoorbeeld makkelijk afneembaar zijn? Omdat je misschien nog wel eens kan knoeien? Of vind je bepaalde stoffen niet comfortabel aanvoelen? Dat verschilt immers ook per persoon. Ook is het belangrijk of je het gebruikt voor de computer of laptop. Als je bijvoorbeeld veelvuldig een muis gebruikt is een polssteun muis ideaal. Deze dient als muismat en beschikt tevens over een steun.

Vragen en advies

Heb je vragen over een muismat met polssteun, over welke van onze uitvoeringen te kiezen of wens je een meer technische vraag te stellen? Heb je nog wat meer advies nodig om een keuze te kunnen maken? Je kunt altijd contact met ons team opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van een geschikte polssteun. Bel ons op 043-7820543 of neem contact op met onze klantenservice via het contact formulier. Wil je zo snel mogelijk profiteren van de voordelen van een ergonomische werkplek? Bestel dan vandaag nog voor 22:00 en ontvang de polssteun morgen nog in huis.

Klantenbeoordelingen

  Voor 22u besteld, morgen in huis.  Vanaf €50,- gratis verzonden.  Niet goed? Geld terug! 9,5
Prima "Ruime keus! Makkelijk online bestellen! De producten worden op tijd geleverd!" 9,3
Uitstekend "Goede service. Duidelijkheid omtrent bezorging. Goede prijs-kwaliteitsverhouding." 9,6
  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links